L’educació matemàtica juga un paper clau en qualsevol societat moderna. Des de fa molts anys mestres i professors del nostre país treballen per millorar la qualitat del seu ensenyament. D’aquest treball n’és testimoni l’esforç que es fa cada dia dins de les aules per promoure un aprenentatge més significatiu i funcional, el potent associacionisme que hi ha entre els ensenyants, l’abundant quantitat de concursos, tallers, fires…  adreçades a l’alumnat i l’elevat nombre de jornades i trobades de mestres i professors per compartir i difondre experiències.

Recollint aquest esforç sembla un bon moment per impulsar un espai de trobada de la comunitat d’ensenyants de matemàtiques. Per aquesta raó la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques a Catalunya (FEEMCAT) es proposa l’organització del Congrés Català d’Educació Matemàtica (C2EM).

El comitè organitzador i científic ja fa mesos que treballa definint les línies del congrés, però tenim encara per davant un camí en el qual ens agradarà comptar amb la col·laboració de totes les institucions i entitats que es mouen en el camp de l’educació matemàtica a casa nostra. 

Ens fa molta il·lusió fer-vos arribar el primer anunci del Congrés Català d'Educació Matemàtica,C2EM. 

 primer_anunci_c2em.pdf

La inscripció a les jornades es podrà fer a través de la web  http://c2em.feemcat.org  a partir del mes de gener. Properament també trobareu un aplicatiu per enviar les propostes de participació. 

Cordialment, 

Victòria Oliu
Presidenta de FEEMCAT